• 06-57602180
  • KvK: 80387160
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Enthousiast en flexibel

Rik kwam bij ons binnen vanwege urgentie in het rooster. Meteen toonde hij zich flexibel door in te springen bij een individuele begeleiding rondom gedrag maar ook door de handen uit de mouwen te steken op de groep. Vanuit een rustige, ontspannen houding geeft hij de cliënten aandacht en draait hij de groepen. Ook na een naar incident is hij professioneel reflecterend op de situatie en kan snel weer verder.

Marja van Boven

Stichting Sprank

Hart voor de zorg!!

Ik heb Rik leren kennen als een hele fijne en betrouwbare collega. Rik heeft hart voor de zorg en voor de cliënten en speelt precies in op wat de cliënt nodig heeft. Rik blijft kijken naar verbeteringen en weet met zijn expertise hier goed op in te spelen. Rik is eerlijk, transparant, rustig, loyaal, doelgericht en collegiaal. Met zijn jarenlange werkervaring binnen de zorg weet Rik goed te handelen als een echte zorgprofessional!

Marit Heldoorn

Philadelphia zorg

Een zorgtopper!

Ik heb Rik leren kennen als een collega die de client altijd op nummer 1 zet. Met zijn ervaring, doortastendheid, humor en empathie weet Rik altijd het beste in de client naar boven te brengen. Zoals Rik al eerder zelf heeft beschreven gaat hij voor het ‘samen gewoon doen’, wat kan de client nog zelf, of waar kan de client in groeien, dit onderzoekend vermogen maakt dat de geleverde zorg ten alle tijden persoonsgericht blijft en geen gehospitaliseerde zorg word. Ik raad Rik zeker aan als begeleider in de zorg, maar zeker ook als collega, Rik is open en transparant, communicatief sterk en durft zich uit te spreken in het belang van de client.

Serena collega crisisteam

Zorg professioneel

Rik is een hele fijne collega, werkt hard en luistert altijd naar de wensen van de clienten. Rik weet dan ook precies hoe te handelen. Een échte zorgprofessional ?.

Asmaa

Aafje

Gepassioneerde zorgprofessional

Rik is een zorgprofessional in hart en nieren. Met ruim 20 jr praktijkervaring in het werken met cliënten met een (complex)intensieve ondersteuningsbehoefte. Bij Rik staat de cliënt altijd centraal en weet hij door een eerlijk, transparante en waar nodig daadkrachtige maar sensitieve ondersteuning altijd aan te sluiten bij de cliënt. Om samen het dagelijks ritme vorm te geven en tot een succes te maken. Rik is een ruime ervaringsdeskundige op o.a. het werken vanuit de Triple C Methodiek. Werkzaam binnen diverse zorgorganisaties, zorgculturen en zorgvisies. Maar ook binnen de ambulante ondersteuning van regulier tot intensieve trajecten. Rik is betrouwbaar en zegt waar hij voor staat en staat voor wat hij zegt. Samen met Rik wordt de zorg een stukje mooier. Harry van Buren Algemeen Directeur Zeno Zorg

Harry van Buren

Zeno Zorg

Betrouwbare en professioneel!

Rik is een betrouwbare en professionele collega. Beschikt over de juiste kennis en inlevingsvermogen en is zeer flexibel. Met de juiste inschatting en dosis humor weet hij bewoners voor zich te winnen. Denkt mee in oplossingen en schroomt niet hierover zijn mening en kennis te delen.

Tom Degens

Collega bij Aafje thuiszorg huizen zorghotels